€280,000

Több mint 7 éve jól bevezetett Pizzéria, Murau-Kreischberg legjobb helyén eladó!

€280,000

  • Type: House

Contact Parajdi István

Type: House

Description

Ez a pizzéria teljesen felszerelt, szinte új rozsdamentes konyhával, télikerttel, terasszal rendelkezik. Elhelyezkedés szempontjából a Murau-Kreischberg régió leg előnyösebb helyén fekszik. Közvetlenül a főúton, a kreischbergi sípálya elágazásánál fekszik. Egész évben folyamatos működést biztosít.

Jelenleg a helyi fogyasztáson felül naponta sok pizzát rendelnek elvitelre. Ezen felül nagy lehetőséget jelent a kiszállítás elindítása. Az egész régióban nincs sajnos semmilyen kiszállítás. Ebben különösen érdekes, hogy több száz ágyas faházas üdülőfaluk vannak pár kilóméteres körzetben. Ezek kiszolgálása jelentős extra profitot jelenthet.

Az éttermi szint felett van egy nagy bálterem, ahol a szomszéd panzió (max 30 ágy) vendégei étkeznek. Ezért bérleti díjat fizet a panzió. Ezen felül van lehetőség az említett panzióval megállapodni, hogy az ellátás a pizzéria biztosítsa.

A pizzéria azonnal átvehető, és mivel teljesen felszerelt és minden engedélye megvan, ezért azonnal elindítható.

Ezen pizzéria kimondottan vendéglátósoknak ajánlott, akik maguk kívánják üzemeltetni. Nagy fejlődési potenciát tartalmaz, és kiváló megélhetést jelent élete végéig!

Ezen ingatlan teljesen jutalékmentes és az ár nem foglalja magában az 55.000 EUR megváltást a bérlő felé!!!!

A finanszírozáshoz legalább 50% önerő szükséges. Ha minden költséget figyelembe vesszük, akkor 180.000 – 200.000 EUR önerő szükséges!!!

Az ausztriai ingatlan megtekintéséhez szükség vagy egy tőkeigazolásra, ami a vételár minimum 50%-át igazolja. Ezen felül csak nevesített és regisztrált ügyfeleknek tudunk további részleteket és személyes megtekintést biztosítani.

Kérem keressen telefonon vagy e-mailben:

Parajdi István: +43 664 7376 1399

E-Mail: office@property-in-austria.com

Property Features
  • Remote Garage
  • Secure Parking
  • Dishwasher
  • Balcony
  • Ducted Heating

Similar properties

Sort by:
View:

Murau egyik gyöngyszemének számító apartmanház eladó!

€1,350,000
  • Type: House
Ausztriai ingatlan Murauban: Gyöngyszem, mert Murau történelmi óvárosában van. Gyöngyszem, mert a legszinvonalasabb apartmanokat kínálja egész Murauban. Gyöngyszem, mert teljesen fel lett újítva. Gyöngyszem, mert az apartmanok maximálisan fel vannak szerelve, a legmagasabb igényeknek megfelelően. Gyöngyszem, mert a ház a Múrra és a kálváriára néz, és csodálatos a panorámája. Az apartmanház áll 9 vadonatúj apartmanból...

Jól bejáratott panzió Katschberg pályarendszer vonzáskörzetében.

€460,000
  • Type: House
Ezen Ausztriai ingatlan közvetlen az A10 autópálya mellett ban. Így télen a Katschberg sípálya vendégeiből, nyáron pedig az átutazókból és a Nockalmstraße motorosaiból profitál. A panzió télen és nyáron magas kihasználtsággal és kevés személyzettel üzemel. A panzió 30 vendég befogadására képes. Ezen felül van két szoba a személyzetnek és egy három szobás privát lakás a...

Szálloda, teljesen felújított, 10% hozam, jól bejáratott!

€1,190,000
  • Type: House
Ritka az ilyen kerek, átlátható és tiszta történet. Sok felújított szállodát láttam már, de ennek van stílusa. Ebben láthatóan nagyon jól érzik magukat a vendégek, akik örömmel térnek vissza. A felújításon gyönyörűen látszik, hogy egy profi belsőépítész tervezte és a kivitelezés is hibátlan. Általában nem szoktam ennyire dicsérni egy szállodát, de ez tényleg különleges. És...