€1,350,000

Murau egyik gyöngyszemének számító apartmanház eladó!

€1,350,000

  • Type: House

Contact Dipl.-Ing. István Parajdi
Type: House

Description

Ausztriai ingatlan Murauban: Gyöngyszem, mert Murau történelmi óvárosában van. Gyöngyszem, mert a legszinvonalasabb apartmanokat kínálja egész Murauban. Gyöngyszem, mert teljesen fel lett újítva. Gyöngyszem, mert az apartmanok maximálisan fel vannak szerelve, a legmagasabb igényeknek megfelelően. Gyöngyszem, mert a ház a Múrra és a kálváriára néz, és csodálatos a panorámája.

Az apartmanház áll 9 vadonatúj apartmanból és egy divatlapba illő luxuslakásból. Ehhez tartozik még egy wellness és egy iroda. Ezen ausztriai ingatlan Murau központjában, az óvárosban fekszik. A teljes felújítás 2016 decemberében fejeződött be.

Az apartmanok teljesen felszereltek. Minden szobában és nappaliban nagyképernyős intelligens TV-k vannak, teljesen felszerelt konyha a legmodernebb eszközökkel és természetesen fürdőszoba zuhannyal.

A privát lakás kb. 120 négyzetméter, és saját terasszal rendelkezik.

A wellnessben van finn szauna, infraszauna, szolárium és konditerem is. Az itt alálható télikert csodálatos pihenést biztosít az egésznapos napsütéssel és a muraui panorámával a folyóra.

Az apartmanok egész éveben kiadhatók. A téli szezonban (december – március) síelők jönnek. A nyári szezonban (májustól szeptemberig) pedig kerékpárosok és kiránduló turisták jönnek.

Ezen ausztriai ingatlan kiváló befektetés lehet, ami akár egy kiváló nyugdíj is egyben. Az új tulajdonos akár maga is üzemeltetheti és akár élhet a luxuslakásban, vagy ha nem szándékozik vele foglalkozni, akkor a kiadásról gondoskodik egy profi cég Murauban.

Az ausztriai ingatlan a legmodernebb technikával lett kialakítva, ami miatt az elkövetkező 8-10 évben ben kell költeni rá. Minden apartman egy központilag programozható kártyás ajtózárral rendelkezik. Az egész fűtési rendszer, beleértve a szobatermosztátokat is, központilag vezérelhető. A ház rá van kötve a távhőre, így abszolút gondozásmentes. Minden apartmanban be van kötve a központi porszívó. Van külön sítároló fűtött bakancsszárítóval. Vagyis minden kényelmim rendser, amit ma be lehet építeni egy házba, az benne van.

Amennyiben Önt érdekli, kérem hívjon telefonon a megtekintés miatt. A megtekintés előfeltétele, hogy a legalább 50% önerőt igazolni kell vagy számlakivonattal, vagy hivatalos banki tőkeigazolással!

Keressen telefonon: Parajdi István, +43 664 7376 1399

Property Features

Assigned Agent

Dipl.-Ing. István Parajdi
Dipl.-Ing. István Parajdi
Akademischer Immonilienmanager

Contact Dipl.-Ing. István Parajdi
+4366473761399

Similar properties

Sort by:
View:

Jól bejáratott panzió Katschberg pályarendszer vonzáskörzetében.

€460,000
  • Type: House
Ezen Ausztriai ingatlan közvetlen az A10 autópálya mellett ban. Így télen a Katschberg sípálya vendégeiből, nyáron pedig az átutazókból és a Nockalmstraße motorosaiból profitál. A panzió télen és nyáron magas kihasználtsággal és kevés személyzettel üzemel. A panzió 30 vendég befogadására képes. Ezen felül van két szoba a személyzetnek és egy három szobás privát lakás a...

Szálloda, teljesen felújított, 10% hozam, jól bejáratott!

€1,190,000
  • Type: House
Ritka az ilyen kerek, átlátható és tiszta történet. Sok felújított szállodát láttam már, de ennek van stílusa. Ebben láthatóan nagyon jól érzik magukat a vendégek, akik örömmel térnek vissza. A felújításon gyönyörűen látszik, hogy egy profi belsőépítész tervezte és a kivitelezés is hibátlan. Általában nem szoktam ennyire dicsérni egy szállodát, de ez tényleg különleges. És...

Több mint 7 éve jól bevezetett Pizzéria, Murau-Kreischberg legjobb helyén eladó!

€280,000
  • Type: House
Ez a pizzéria teljesen felszerelt, szinte új rozsdamentes konyhával, télikerttel, terasszal rendelkezik. Elhelyezkedés szempontjából a Murau-Kreischberg régió leg előnyösebb helyén fekszik. Közvetlenül a főúton, a kreischbergi sípálya elágazásánál fekszik. Egész évben folyamatos működést biztosít.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *