€460,000

Jól bejáratott panzió Katschberg pályarendszer vonzáskörzetében.

€460,000

  • Type: House

Contact Dipl.-Ing. István Parajdi
Type: House

Description

Ezen Ausztriai ingatlan közvetlen az A10 autópálya mellett ban. Így télen a Katschberg sípálya vendégeiből, nyáron pedig az átutazókból és a Nockalmstraße motorosaiból profitál.

A panzió télen és nyáron magas kihasználtsággal és kevés személyzettel üzemel. A panzió 30 vendég befogadására képes. Ezen felül van két szoba a személyzetnek és egy három szobás privát lakás a tulajdonosnak vagy üzemeltető családnak.

A szobákon kívül egy tágas étterem is a vendégek szolgálatában áll, amit egy részben új gépekkel felszerelt tágas konyhából lehet kiszolgálni.

Az egész panzió rusztikus hangulatában pont passzol a Nockalmstraße és a természetvédelmi terület hangulatához.

A tulajdonos az elmúlt években nagyon sok felújítást végzett a házon: Új a tető, festés és a szobák felújítása, modern tabletes számlázási rendszer és az egész házban WIFI kialakítása.

A panzió bejáratott ügyfélkörrel és a vendégek címlistájával eladó.

Kiválóan alkalmas egy családnak egy magas színvonalú és biztonságos megélhetésre.

Kiválóan alkalmas a Murau ingatlan üzemeltető céggel való együttműködésre, ha Ön nem akar kiköltözni és vezetni a házat: Ennek keretében Önnek csak egy házaspárt kell felvenni a házba, aki takarít és reggelit ad, a többit ez a cég elvégzi. Ez magában foglalja a marketinget, az ajánlatkérések és foglalások kezelését több nyelven, a teljes pénzügyi bonyolítást, egészen a könyvelésig és a számlázásig. Így Önnek biztos profitot hoz majd ezen befektetés.

Kérem keressen telefonon egy esetleges megtekintés miatt:

Parajdi István

Property Features

Assigned Agent

Dipl.-Ing. István Parajdi
Dipl.-Ing. István Parajdi
Akademischer Immonilienmanager

Contact Dipl.-Ing. István Parajdi
+4366473761399

Similar properties

Sort by:
View:

Murau egyik gyöngyszemének számító apartmanház eladó!

€1,350,000
  • Type: House
Ausztriai ingatlan Murauban: Gyöngyszem, mert Murau történelmi óvárosában van. Gyöngyszem, mert a legszinvonalasabb apartmanokat kínálja egész Murauban. Gyöngyszem, mert teljesen fel lett újítva. Gyöngyszem, mert az apartmanok maximálisan fel vannak szerelve, a legmagasabb igényeknek megfelelően. Gyöngyszem, mert a ház a Múrra és a kálváriára néz, és csodálatos a panorámája. Az apartmanház áll 9 vadonatúj apartmanból...

Szálloda, teljesen felújított, 10% hozam, jól bejáratott!

€1,190,000
  • Type: House
Ritka az ilyen kerek, átlátható és tiszta történet. Sok felújított szállodát láttam már, de ennek van stílusa. Ebben láthatóan nagyon jól érzik magukat a vendégek, akik örömmel térnek vissza. A felújításon gyönyörűen látszik, hogy egy profi belsőépítész tervezte és a kivitelezés is hibátlan. Általában nem szoktam ennyire dicsérni egy szállodát, de ez tényleg különleges. És...

Több mint 7 éve jól bevezetett Pizzéria, Murau-Kreischberg legjobb helyén eladó!

€280,000
  • Type: House
Ez a pizzéria teljesen felszerelt, szinte új rozsdamentes konyhával, télikerttel, terasszal rendelkezik. Elhelyezkedés szempontjából a Murau-Kreischberg régió leg előnyösebb helyén fekszik. Közvetlenül a főúton, a kreischbergi sípálya elágazásánál fekszik. Egész évben folyamatos működést biztosít.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *